Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، «بهروز محبی نجم‌آبادی»  درباره طرح ممنوعیت ورود خبرنگاران رسانه‌های آمریکایی و انگلیسی حامی تحریم به کشور ایران که اعلام وصول نیز شده بود، افزود: پیش از این به دلیل شرایط تحریمی، و محدودیت‌ها در حوزه کاری برای خبرنگاران ایرانی‌ خارج از کشور به ویژه در غرب ایجاد می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون برنامه بودجه مجلس با بیان اینکه مجلس یازدهم تلاش دارد خبرنگاران بین المللی ایران خارج از کشور از شرایط انفعال خارج شوند، اظهار داشت: برای این موضوع در مقابل ایالات متحده و حتی کشور انگلیس که محدودیت‌هایی را برای خبرنگاران ایجاد کردند، ‌مجلس مقابله به مثل کرده و در قالب طرحی از ورود خبرنگاران آمریکایی و انگلیسی حامی تحریم به کشور جلوگیری خواهد کرد.

نماینده مردم سبزوار ادامه داد:‌ اگر قرار است فضای آزاد خبر وجود داشته باشد، باید برای همه این موضوع رخ دهد و در صورت وجود محدودیت برای خبرنگاران ایرانی در کشورهای دیگر از جمله ایالات متحده، ما نیز مقابله به مثل خواهیم کرد.

وی درباره نحوه شناسایی خبرنگاران آمریکایی حامی تحریم در این طرح عنوان کرد: وقتی طرح امضاء می‌شود، کلیات آن مورد توجه است و در حین تصویب با پیشنهادهایی که سایر نمایندگان ارائه می‌کنند، ‌طرح از کیفیت بهتری برخوردار خواهد شد. البته شناسایی خبرنگاران و رسانه‌های خبر پراکنی که در تحریم‌ها نقش دارند خیلی سخت نیست.

عضو کمیسیون برنامه بودجه با تاکید به اینکه باید از استقلال رسانه دفاع کنیم، خاطرنشان کرد: البته رسانه‌ها همیشه به یک جریانی وابسته هستند ولی گاهی حرکت یک رسانه به سمت دروغ پردازی و خلاف اخلاق حرفه‌ای پیش می‌رود که مجلس در مقابل چنین اقدامی موضع جدی اتخاذ می‌کند.

جزئیات طرح

در متن طرح ممنوعیت ورود خبرنگاران رسانه‌های آمریکایی و انگلیسی آمده است:

«با توجه به اینکه رسانه‌های خارجی به ویژه رسانه‌های آمریکایی و انگلیسی علیه منافع ملی ایران اقدامات متعددی را انجام می‌دهند و عاملان اصلی رسانه‌های مذکور یعنی خبرنگاران در اقدامات علیه نظام جمهوری اسلامی ایران و اعمال تحریم‌های ظالمانه آمریکا و کشورهای اروپایی نقش دارند، لذا برای مقابله با تحریم‌ها و جلوگیری از تشدید آنها ضروری است عاملان مؤثر در اقدامات ضد ایرانی، از فعالیت در ایران ممنوع شوند ورود آنها ممنوع گردد.

در ماده واحده طرح ممنوعیت ورود خبرنگاران رسانه‌های آمریکایی و انگلیسی حامی تحریم به کشور ایران آمده است: ورود خبرنگاران رسانه‌های آمریکایی و انگلیسی حامی تحریم علیه کشور ایران به خاک جمهوری اسلامی ایران ممنوع است و رسانه‌های داخلی مجاز به انتشار اخبار رسانه‌های مذکور نیستند.

همچنین بر اساس تبصره یک ماده واحده این طرح، تخلف از احکام این قانون مستوجب مجازات تعزیری درجه چهار است. (مجازات درجه چهار شامل حبس بیش از پنج تا ۱۰ سال، جزای نقدی بیش از ۱۸۰ میلیون ریال تا ۳۶۰ میلیون ریال و انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی می‌شود)

طبق تبصره ۲ طرح نیز آیین نامه اجرائی این قانون ظرف مدت دو ماه توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری وزارتخانه‌های امور خارجه، اطلاعات و دادگستری تهیه‌ می‌شود و به تصویب هیأت وزیران‌ می‌رسد.»

پربیننده ترین ظریف به مجلس فرا خوانده شد سود سهام عدالت پس از برگزاری انتخابات تغییر می‌کند قالیباف بر حمایت اثربخش از بازار سرمایه تاکید کرد ۱۰سال انفصال از خدمت؛ جریمه قانع کننده نبودن پاسخ وزیر درگاه پرداخت صرافی‌های ارز دیجیتال مسدود می‌شود؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: زندان مجلس شورای اسلامی ورود خبرنگاران رسانه های آمریکایی و انگلیسی آمریکایی و انگلیسی حامی تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۲۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین اخبار ۱۹ اردیبهشت/احتمال عرضه داروی ایرانی SMA

جمع‌آوری واکسن کرونای آسترازنکا در جهان، افزایش سهمیه حج و داروی ایرانی SMA و آمادگی ۱۱۵۰۰ شعبه اخذ رای برای برگزاری انتخابات ​​​​​​​از جمله موضوعاتی هستند که امروز در رسانه‌های کشور به آن‌ها پرداخته شده است. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم،  جمع‌آوری واکسن کرونای آسترازنکا در جهان، افزایش سهمیه حج و داروی ایرانی SMA و آمادگی 11500 شعبه اخذ رای برای برگزاری انتخابات از جمله موضوعاتی هستند که امروز در رسانه‌های کشور به آن‌ها پرداخته شده است. در ادامه برخی از اخبار منتشر شده در رسانه‌های کشور را مرور می‌کنیم.

داروی ایرانی SMA در مرحله ارزیابی کیفی/ احتمال عرضه دارو در خردادماه

دکتر حیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو درباره تولید داخلی داروی بیماران SMA اظهار کرد: یک شرکت دانش‌بنیان در مسیر تولید داروی داخلی بیماران SMA گام برداشته است و داروی تولیدی در مرحله «ارزیابی کیفی» و سپری کردن مباحث آزمایشگاهی است. اگر نمونه داخلی داروی بیماران SMA تاییدیه‌های لازم را کسب کند، حدود خرداد ماه وارد مرحله تولید شود. 

آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند

پس از اعتراف شرکت آسترازنکا در خصوص عوارض خطرناک واکسن کرونای خود، این شرکت شروع به جمع آوری این واکسن از سراسر دنیا کرده است. شرکت آسترازنکا آوریل گذشته برای اولین بار اعتراف کرد که واکسن ضد کروناویروس آن می‌تواند عوارض جانبی کشنده‌ای مانند لخته شدن خون را ایجاد کند.

آخرین اقدام برای افزایش سهمیه حج

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت درباره پیگیری‌های صورت گرفته برای افزایش سهمیه حج ایران با توجه به انتظار حدود 900 هزار نفر در نوبت حج تمتع که با سهمیه موجود اعزام آنها بیش از 10 سال زمان خواهد برد، اظهار کرد:برای ایران و حدود 85 میلیون نفر جمعیت، 85 هزار نفر سهمیه حج برای ایران تعیین شده و به تازگی آماری از سازمان ملل ارائه شده است که جمعیت ایران حدود 89 میلیون و 500 هزار نفر اعلام شده است. این موضوع را به اطلاع کشور میزبان رسانده و مطالبه شده است که سهمیه حج ایران متناسب با این آمار جمعیتی، افزایش یابد که آنها هم قول بررسی داده‌اند.

11500 شعبه اخذ رأی در 22 حوزه انتخابیه وجود دارد

محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور گفت: تعداد 22 حوزه انتخابیه درگیر برگزاری انتخابات مرحله دوم هستند که در 15 استان، 47 فرمانداری و 81 بخشداری خواهد بود. همچنین 11500 شعب اخذ رأی برای این 22 حوزه انتخابیه در نظر گرفته شده است و در عین حال که حدود 65 درصد از شعب ما، مختص انتخابات الکترونیکی است و مابقی با تعرفه‌های رأی گیری برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار ۱۹ اردیبهشت/احتمال عرضه داروی ایرانی SMA
  • از حاشیه بیمارستانی خواننده پاپ تا انتشار آلبوم آقای شاعر!
  • امیرعبداللهیان: ۲ روز قبل از عملیات وعده صادق به طرف آمریکایی هشدار دادیم
  • آموزش جنایت و روابط نامشروع ماحصل اخبار حوادث بدون پیوست!
  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • کنترل گذرگاه رفح به دست یک شرکت آمریکایی می‌افتد!
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • استان ۲ میلیون نفری هرمزگان فقط ۱۵۶ زندانی دارد
  • ایران عملکرد جنگ‌افزارهایش را مقابل سلاح‌های آمریکایی ارزیابی می‌کند!